Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe.

+385 (0)42 421 355 info@dlb.hr

Blog

Zbog pada cijena repromaterijala za 𝘀𝘃𝗲 𝗽𝗼𝘁𝗽𝗶𝘀𝗮𝗻𝗲 𝘂𝗴𝗼𝘃𝗼𝗿𝗲 𝗱𝗼 𝟯𝟭.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮. 𝗻𝗮 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗮ž𝗻𝗲 𝗸𝘂ć𝗲 𝗱𝗮𝗿𝘂𝗷𝗲𝗺𝗼 𝗽𝗼𝗽𝘂𝘀𝘁 𝗼𝗱 𝟯 - 𝟴% 𝗻𝗮 𝘁𝗲𝗺𝗲𝗹𝗷𝗲 𝗶 𝗯𝗲𝘁𝗼𝗻𝘀𝗸𝗲 𝗿𝗮𝗱𝗼𝘃𝗲 darujemo do 10% popusta 𝗚𝗿𝗮𝗱𝗶𝗺𝗼 𝗯𝘂𝗱𝘂ć𝗻𝗼𝘀𝘁 𝘇𝗮𝗷𝗲𝗱𝗻𝗼!

U suradnji sa KERAKTIV tvrtkom Jana Kerekeša osmislili smo video reklame koje ćemo idućih mjeseci koristiti u promociji naše tvrtke. Hvala Ljubi i Janu Kerekešu na sjajnoj suradnji! Ostali video sadržaj možete pogledati na našem Youtube kanalu OVDJE!

Kao što smo spomenuli, trajanje izrade je također različito u odnosu na klasičan način gradnje, te je velika prednost ovakvog modela gradnje. Za kvalitetno izgrađenu obiteljsku kuću klasične gradnje potrebno je oko 12 mjeseci, dok je za montažnu kuću i njenu izradu "ključ u ruke"

Iako je često glavni kriterij novac, odnosno što više dobivenog (kvalitetnog) prostora na željenoj lokaciji, uz što niže troškove ulaganja i održavanja, jedna od bitnih činjenica ovakvog tipa gradnje je i komfor te zdraviji okoliš. Stanari u montažnim kućama zasigurno će znati cijeniti ovu veliku

Uzevši u obzir sve parametre današnje gradnje koji kazuju da objekt (novogradnja) mora imati toplinske gubitke manje od 90 kWh/m2, a da ekološki montažni objekti imaju toplinske gubitke manje od 30 kWh/m2, može se razabrati da će samo za grijanje prostora od cca 100 m2,