Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe.

+385 (0)42 421 355 info@dlb.hr

Blog

HomeNajčešća pitanjaZašto montažna kuća?

Zašto montažna kuća?

Iako je često glavni kriterij novac, odnosno što više dobivenog (kvalitetnog) prostora na željenoj lokaciji, uz što niže troškove ulaganja i održavanja, jedna od bitnih činjenica ovakvog tipa gradnje je i komfor te zdraviji okoliš. Stanari u montažnim kućama zasigurno će znati cijeniti ovu veliku prednost, jer zahvaljujući dobroj toplinskoj izolaciji nema potrebe neke prostorije jače ili slabije zagrijavati kao što je to slučaj kod konvencionalnih kuća, i sve se prostorije u montažnoj kući jednako zagrijavaju, čak i one koje izravno graniče s vanjskim hladnim zrakom.

To stvara uistinu pravi ugođaj i pravi komfor u unutrašnjosti. Ustajalog ili hladnog zraka u spavaćoj sobi nema (u konvencionalnim kućama prisiljeni smo otvarati ili nagibati prozore tijekom noći) jer funkcionira sustav prozračivanja. Sa druge strane, i financijska dobrobit, direktne i indirektne uštede emisija u okoliš, sigurnije življenje, individualni odabir prostora i mnogo toga uvjetuju proboj ovakvih objekata na tržište.

Provjerite kod tvrtke MONTAŽNE KUĆE DLB d.o.o. i dodatne prednosti građenja montažne kuće.