Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe.

+385 (0)42 421 355 info@dlb.hr

O nama

Živite u skladu s prirodom, gradite s nama!
Gradimo budućnost zajedno!

Živite u skladu s prirodom, gradite s nama!

Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe.

Projektiranje

Prepustite nama i našim partnerima kompletnu projektnu dokumentaciju!

Proizvodnja

Proizvodnju svih elemenata Vaše montažne kuće u proizvodnom pogonu u Varaždinu!

Montaža

Montaža objekta i završetak radova u roku od 90 radnih dana.

Montažne kuće DLB

Tvrtka Montažne kuće DLB d.o.o. bavi se projektiranjem, proizvodnjom i montažom NISKOENERGETSKIH MONTAŽNIH OBJEKATA svih namjena. Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe. Dobro funkcionalno rješenje, moderan dizajn, a posebno niska potrošnja energije za grijanje i hlađenje svrstavaju naše objekte na sam vrh 3E gradnje (EKOLOGIJA – ENERGIJA – EKONOMIČNOST), čiji je krajnji ishod niskoenergetski objekt.

S obzirom da smo u ovoj branši već dugi niz godina, te iza sebe imamo preko stotinu odrađenih objekata raznih namjena izgrađenih u raznim klimatskim uvjetima te podnebljima širom cijele Europe, smatramo da imamo znanja i volje da riješimo i odradimo svaki projekt na obostrano zadovoljstvo. Za one koji po prvi put kreću u izgradnju svojeg doma, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju, a ukoliko imate bilo kakva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

DSC_0828

George Haynes

Developer

Nina Sackman

Manager

David Horn

Designer

Helena Crow

Architect

Daniel Harisson

Photographer

Naši klijenti o nama

Kroz dugi niz godina stekli smo zavidno iskustvo, te smo odradili preko stotinu objekata raznih namjena izgrađenih u raznim klimatskim uvjetima te podnebljima širom cijele Europe.

Veliko Vam hvala od srca iz Petrovca od Nikole i Gabi. Ovo je nam je najljepši dan unazad 8. mjeseci. Od srca Vam se zahvaljujem, nisam ni sumnjala sve kaj smo dogovorili uvijek ste ispunili. Sretna sam da ne znam kaj bi Vam napisala. Još jednom hvala od srca.

Nikolina Mikočević
Privatni investitor

Zadovoljan sam uslugom DLB montažne kuće. Štoviše, dobili smo i više od očekivanog. Niskoenergetska kuća, vrhunska izolacija, ljeti hladna, zimi topla kuća. Cijena grijanja na kapalju. Niskoenergetska kuća omogućava, maksimalan, a jeftin komfor bez šparanja. Preporučam svima!

Karlo Črnila
Privatni investotor

Htjela bih zahvaliti Draženu Brleku i DLB na izvrsno obavljenom poslu! Kuća je bila postavljena i prije ugovorenog roka, papiri riješeni s njihove strane na vrijeme, te bez dodatnih troškova. Hvala vam još jednom i mogu Vas samo preporučiti dalje svima koji traže rješenja za svoje stambeno pitanje. Odlični se i samo tako nastavite dalje! Hvala

Ana Trnovski
Privatni investitor

Jučer sam ih pohvalio, a danas sam zajedno s radnicima i ručao. Nevjerojatno brzi završen posao. Za samo tri dana 250m2. Hvala DLB

Dragan Adamović
Privatni investitor