Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe.

+385 (0)42 421 355 info@dlb.hr

Testimonials

Happy clients

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Veliko Vam hvala od srca iz Petrovca od Nikole i Gabi. Ovo je nam je najljepši dan unazad 8. mjeseci. Od srca Vam se zahvaljujem, nisam ni sumnjala sve kaj smo dogovorili uvijek ste ispunili. Sretna sam da ne znam kaj bi Vam napisala. Još jednom hvala od srca.

Nikolina Mikočević
Privatni investitor

Zadovoljan sam uslugom DLB montažne kuće. Štoviše, dobili smo i više od očekivanog. Niskoenergetska kuća, vrhunska izolacija, ljeti hladna, zimi topla kuća. Cijena grijanja na kapalju. Niskoenergetska kuća omogućava, maksimalan, a jeftin komfor bez šparanja. Preporučam svima!

Karlo Črnila
Privatni investotor

Htjela bih zahvaliti Draženu Brleku i DLB na izvrsno obavljenom poslu! Kuća je bila postavljena i prije ugovorenog roka, papiri riješeni s njihove strane na vrijeme, te bez dodatnih troškova. Hvala vam još jednom i mogu Vas samo preporučiti dalje svima koji traže rješenja za svoje stambeno pitanje. Odlični se i samo tako nastavite dalje! Hvala

Ana Trnovski
Privatni investitor

Jučer sam ih pohvalio, a danas sam zajedno s radnicima i ručao. Nevjerojatno brzi završen posao. Za samo tri dana 250m2. Hvala DLB

Dragan Adamović
Privatni investitor
Sorry, no posts matched your criteria.