Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe.

+ 01145928421 info@dlb.hr
Revolution Slider Error: Slider with alias blog-masonry not found.
Maybe you mean: 'home-page' or 'parallax-home'

U suradnji sa KERAKTIV tvrtkom Jana Kerekeša osmislili smo video reklame koje ćemo idućih mjeseci koristiti u promociji naše tvrtke. Hvala Ljubi i Janu Kerekešu na sjajnoj suradnji! Ostali video sadržaj možete pogledati na našem Youtube kanalu OVDJE!

SISTEM UKLJUČUJE: PROJEKTIRANJE A. Projektna dokumentacija za ishođenje rješenja o građenju: - Glavni projekt za izvođenje radova prema zakonu o prostornom uređenju i gradnji - Arhitektonski - Građevinski projekt – konstrukterski

Iskoristite jedinstvenu priliku i izgradite svoj novi dom s Montažnim kućama DLB i to uz fantastične popuste. Za sve ugovore potpisane do Uskrsa odobravamo 10% popusta na kompletnu gradnju!

Kao što smo spomenuli, trajanje izrade je također različito u odnosu na klasičan način gradnje, te je velika prednost ovakvog modela gradnje. Za kvalitetno izgrađenu obiteljsku kuću klasične gradnje potrebno je oko 12 mjeseci, dok je za montažnu kuću i njenu izradu "ključ u ruke"

Iako je često glavni kriterij novac, odnosno što više dobivenog (kvalitetnog) prostora na željenoj lokaciji, uz što niže troškove ulaganja i održavanja, jedna od bitnih činjenica ovakvog tipa gradnje je i komfor te zdraviji okoliš. Stanari u montažnim kućama zasigurno će znati cijeniti ovu veliku